Niets duurt eeuwig. Dus ook onze bebouwde omgeving is vergankelijk, en omdat ruimte steeds schaarser wordt, slopen we niet functionele bebouwing om vooruit te kunnen. Verantwoord en wel.

(Zware) industriesloop
M3 Zuyd Sloopwerken is specialist in kleine en grote industriële sloopwerken. Een industriële sloop varieert van het verwijderen van asbesthoudende pakkingen tot het compleet slopen van een complexe energiecentrale.

 

Veiligheid voorop
Veilig werken op industriële sloopwerken staat bij M3 Zuyd Sloopwerken hoog in het vaandel. Gevaarlijke stoffen zoals asbest, radioactief afval, (bijtende en logende) vloeistoffen, oliën, vetten en andere site-gebonden gevaarlijke stoffen ruimen we zorgvuldig op. Leidingen en tanks worden daarna zorgvuldig gereinigd. Dit doen we zelf of samen met specialisten. Ook met het verwijderen en afvoeren van radioactief afval hebben we ruimschoots ervaring. Dit werk voeren we uit onder toezicht van een stralingsdeskundige. De stralingsdeskundige begeleidt de werkzaamheden en houdt hiervan een logboek bij.

Alle projecten