M3 Zuyd Sloopwerken B.V. is al tientallen jaren de officiële importeur van Menzi Muck AG voor Nederland en België.

Wij gebruiken onze Menzi Muck voornamelijk voor in de waterbouw, denk dan aan: opschonen van vijvers en grachten, aanbrengen van stapelwerk en aanbrengen van vijver beschoeiing.

In het grondverzet is de machine ideaal voor het afwerken van steile taluds, en het werken in beperkte ruimtes waarin we een hoge capaciteit in productie hebben.

De Menzi Muck is ook perfect in te zetten voor het maaien van taluds.

 

Geschiedenis

Ernst Menzi (1897-1984) was niet alleen een geniale uitvinder, maar ook een geboren ondernemer. De geschiedenis van de Menzi Muck werd sterk door hem beïnvloed. Zelfs na zijn dood blijven zijn gedachten en ideeën leven van het succes.

In 1966 begon de onhoudbare triomf van de Menzi Muck. Tot nu toe kon geen van de conventionele bouwmachines worden gebruikt voor moeilijk werk op hellingen. Gebaseerd op het legendarische sprookjesfiguur (Muck – de kleine man die alles kan doen), werd de eerste machine in 1966 afgeleverd.

Innovatie en voortdurende ontwikkeling in nauwe samenwerking met klanten en machinisten van Menzi Muck waren cruciaal voor de ontwikkeling van de hedendaagse universele machine.

Op de BAUMA München in 2013 werd de huidige M-serie voor het eerst gepresenteerd. De M-serie M3 en M5 is de nieuwste mijlpaal in de geschiedenis van de Menzi Muck.

In 2015 werd de 6000ste geleverde Menzi Muck gevierd op de BAUMAG in Luzern, naast verschillende nieuwigheden.

Voor meer informatie kunt u terecht op de site van Menzi Muck: www.menzimuck.com

Of u kunt contact opnemen met: e.martens@m3zuyd.com of +31 (0) 46 20 400 14